One People Tournament!

United We Play. 26 augustus  2023

Different Colors, One City
One People Tournament
by Stichting Different Colors & Amsterdam City Rights

One People Voetbaltoernooi: Meld je nu aan en ga voor een inclusief Amsterdam 🏆

📢 Doe mee met het leukste voetbaltoernooi van het jaar, georganiseerd door mensen uit de coalitie Amsterdam City Rights en in het bijzonder de Stichting Different Colors! Naast voetbal bieden onze partners Taekwondo en Cricket Clinics aan.

We dagen alle liefhebbers van sport uit om deel te nemen aan dit sociale evenement, dat plaatsvindt op zaterdag 26 augustus van 10.30 tot 20.00 naast de voetbalclub FC Zuidoost United in het Nelson Mandelapark. Eerste wedstrijd is om 12.00, na de opening door Different Colors en Amsterdam City Rights. Finale is om 16.00.

⚽ Als je nu een behendige spits bent, een beginnende middenvelder of een verdediger waar je niet langs kan bent, dit toernooi is jouw kans om in samenwerking met je team te schitteren op het veld, of iets nieuws te leren tijdens de sportclinics.

📢 Maar dat is nog niet alles! Er is muziek van DJ Sunny en om 17.00u. een barbecue (tegen betaling) van Sikhs United! En natuurlijk prijzen voor de teams.

📝 Aanmelden is eenvoudig. Stel je eigen team samen om deel te nemen aan deze geweldige dag. WhatsApp Ibrahim +31 6 84330863 en zorg dat je minimaal 8 of 9 spelers hebt. We spelen 6 tegen 6 wedstrijdjes. Heb je nog geen team, maar wil je meedoen? Geen zorgen! We maken dan samen een team met jou.

📅 Noteer de datum: 26 augustus! We zien je graag voor een dag met geweldige sportmomenten, gezelligheid en cultuur.

🌟 Mis deze kans niet om deel uit te maken van het One People sporttoernooi. Schrijf je nu in, We hopen je op het veld te zien schitteren. ⚽💪

Different colors, Different people, One city, One people!

mail Astrid van Stichting Different Colors als je info over het programma rondom het voetbal wilt hebben!